Important! în lunile IULIE și AUGUST 2024, funcționăm doar în zilele de LUNI, MARȚI și MIERCURI, ale fiecărei săptămâni.
Comenzile plasate în zilele de Joi și Vineri vor fi procesate începând cu următoarea zi de Luni.
 

Vă mulțumim pentru vizitarea acestui site.

Vă rugăm să citiți cu atenție această pagină importantă.

Utilizarea site-ului e-Coloranti.ro necesită acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de Utilizare.

Termenii "noi", "a/al/ai/ale noastră/nostru/noștri/noastre", care apar în conținutul acestui site se referă la SC Ingredex SRL și la oricare dintre site-urile deținute de aceasta.

Termenul "Dumneavoastră" se referă la orice persoană care accesează și/sau folosește acest site.

 

Politica de protecție a mediului înconjurător

În scopul protejării mediului inconjurător, compania noastră va emite toate documentele aferente livrărilor către clienți (fișe tehnice, certificate de analiză, declarații de conformitate, etc.), doar in format electronic și le va expedia clienților săi prin email.

Fac excepție facturile, care vor fi vor fi tipărite în format A5 și expediate clienților odată cu mărfurile comandate.

Acuratețea, integralitatea și actualitatea informației

Cu toate că depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratețea și integralitatea informației de pe acest site, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informațiile disponibile pe acest site nu sunt exacte sau complete.
Orice raportare la materialul de pe acest site se va face pe propriul dumneavoastră risc. Este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza orice modificări ale materialului și informațiilor de pe acest site.

Nuanțele de culori prezentate în magazinul online pot diferi față de cele ale produselor reale, în funcție de diverși parametri.
Fotografiile afișate pe acest website sunt cu titlu de prezentare și nu reprezintă nicio obligație contractuală.

 

Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului vă este oferit gratuit, cu scop informațional. Conținutul NU poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, SC Ingredex SRL. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui site în scop comercial.
SC Ingredex SRL își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui site.

 

Link-uri către terțe site-uri

Link-urile prezente pe site-ul nostru vă pot direcționa în afara rețelei și sistemelor SC Ingredex SRL, iar noi nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, acuratețea sau funcționarea acestor terțe site-uri.
Link-urile sunt oferite cu bună credință de către SC Ingredex SRL, iar aceasta nu poate fi considerată responsabilă pentru nici o schimbare ulterioară în alte site-uri ale căror link-uri sunt oferite de noi.

 

Garanții

Site-ul este furnizat de către SC Ingredex SRL pe o bază “așa cum este” și “atât cât este disponibil” și, ca urmare, nu oferim niciun fel de garanție, nici explicită, nici implicită, cu privire la faptul că materialele prezentate pe acest site vor fi complete, corecte, actuale, fără a afecta terțe părti, precum și că accesul la acest site va fi neîntrerupt sau fără erori, nici cu privire la faptul că accesul la acest site va fi securizat, și că orice sfat sau opinie obtinută de la SC Ingredex SRL prin intermediul acestui site vor fi corecte și/sau actuale.

Ne rezervăm dreptul de a restricționa, suspenda sau înceta, fără notificare prealabilă, în orice moment, accesul oricarui utilizator la acest site sau la orice secțiune/parte a acestuia.

 

Activități nepermise

Este interzisă orice activitate pe care noi o putem considera inadecvată și/sau ar putea fi considerată ca o actiune ilicită sau interzisă de către orice lege aplicabilă acestui site, incluzând dar fără a se limita la:

-          Orice acțiune ce ar constitui o incălcare atât a confidențialității cât și a oricărui alt drept legal al persoanei;

-          Folosirea conținutului acestui site pentru a defăima sau calomnia SC Ingredex SRL, sau comportarea într-un mod care ar putea afecta buna reputație a SC Ingredex SRL;

-          Încărcarea de fișiere ce conțin virusuri care ar putea crea pagube proprietăților noastre sau ale altor persoane;

-          Afișarea sau transmiterea pe/către acest site a oricărui material neautorizat incluzând (dar fără a se limita la) materiale care în opinia noastră ar putea cauza neplăceri sau ar putea fi defăimatoare, rasiste, obscene, amenințătoare, pornografice sau ilicite, fiind în detrimentul sau încălcand sistemele sau rețelele de securitate ale SC Ingredex SRL sau ale terților.

 

Jurisdicție și condiții legale

SC Ingredex SRL respectă actele normative referitoare în mod specific domeniului de comerț electronic precum și celorlalte acte normative referitoare la comerț în general.
Orice conflict apărut între SC Ingredex SRL și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă, prin înțelegere între cele două părți.
În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

 

Actualizarea acestei pagini

Ne rezervăm dreptul de a face orice completări sau modificări la această pagină, fără nicio notificare prealabilă.