Magazinul online e-Coloranti.ro a fost creat pentru a vă oferi coloranți sintetici de maximă calitate, utilizați în orice tip de produs care necesită colorare, precum cele din domeniile alimentar, cosmetic, pharma, pet-food, furajare animală, hobby și timp liber, sau domeniile industrial, de cercetare și al construcțiilor.

Coloranții noștri au concentrație și puritate maxime, și provin de la producători specializați, cu tradiție și experiență în acest domeniu.

În gama noastră se găsesc:

Coloranți alimentari hidrosolubili, sub forma de pulbere (praf/pudră).

Aceștia sunt coloranți care se dizolvă în apă și în produse pe bază de apă, în produse cu conținut scăzut de grăsimi.

Coloranți alimentari lipo-dispersabili (LAC), sub formă de pulbere (praf/pudră).

Acești coloranți sunt obținuți prin precipitarea pigmenților hidrosolubili cu săruri de aluminiu.

Nefiind solubili, coloranții LAC colorează prin dispersie și se pot dispersa atât în grăsimi cât și în materii pe bază de apă.

Aceștia au, în general, o stabilitate mult mai mare față de coloranții hidrosolubili, fiind preferați în produsele farmaceutice sau cosmetice.

Coloranți pentru uz industrial (non-alimentari), hidrosolubili, sub formă lichidă sau pulbere.

Coloranți fluorescenți, non-toxici, ce pot fi utilizați în diverse aplicații tehnice, precum detectarea de scurgeri în bazine de apă, la testarea etanșeității diverselor sisteme, în hidrogeologie, la fabricarea lichidelor de răcire a motoarelor auto, sau chiar și în nadele de pescuit.

Au o vizibilitate sporită, dar pot fi evidențiați în medii întunecoase prin utilizarea luminii ultraviolete (365nm - 395nm).

Vă stăm cu plăcere la dispoziție, pentru orice informație legată de produsele noastre.

Contactați-ne: e-mail   telefon